Πρωταγωνιστές: Οι ’Αγιοι των Εξαρχείων

Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για τους τρείς Αγιους των Εξαρχείων, τον Νικόλα ‘Ασιμο, την Κατερίνα Γώγου και τον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» μας παρουσιάζει ένα εξαιρετικο αφιέρωμα για τον Νικόλα ‘Ασιμο, την Κατερίνα Γώγου και τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Αυτοκαταστροφικοί και ανένταχτοι και οι τρείς αποτελούν σήμερα σύμβολα μια άλλης εποχής, «οι δικοί μας ‘Αγιοι» όπως τους αναφέρει στο τελευταίο του βιβλίο για τα Εξάρχεια ο Λεωνίδας Χρηστάκης. 

Στην εκπομπή μιλούν η Μελίνα Σιδηροπούλου η αδελφή του Παύλου Σιδηρόπουλου, ο Κώστας Γώγος ο αδελφός της Κατερίνας Γώγου, ο εκδότης της Οδού Πανός Γιώργος Χρονάς, ο αναρχικός εκδότης Μιχάλης Πρωτοψάλτης, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, οι τραγουδιστές Δημήτρης Πουλικάκος και Σωτηρία Λεονάρδου. Η εκπομπή γυρίστηκε στo αντιεξουσιαστικό στέκι Nosotros στη Θεμιστοκλέους και στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι «’Αγιοι των Εξαρχείων» στους «Πρωταγωνιστές»:








Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου