Footballverse: Η διαφήμιση της Nike για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022

Η Νike έδωσε στη δημοσιότητα μία εκπληκτική διαφήμιση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 με τίτλο "Footballverse". Ποιος θα κέρδιζε σε μια μονομαχία μεταξύ του Ροναλντίνιο του 2006 και του Εμπαπέ; Τι θα γινόταν αν βάζαμε και τον Ρονάλντο του 2002 αλλά και τον Ρονάλντο του 1998? Η απαντήσεις στη παρακάτω διαφήμιση της Nike!

Η Nike αποκάλυψε το «Footballverse», το διαφημιστικό σποτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου πρωταγωνιστούν κορυφαίοι παίκτες από το παρελθόν και το παρόν, οι οποίοι φαντάζονται ένα σύμπαν όπου όλοι αγωνίζονται σε ένα μόνο γήπεδο.

Οι επιστήμονες καλούνται να απαντήσουν ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας και για αυτό δημιούργησαν το «Footballverse». Στο διάρκειας τεσσεράμισι λεπτών σποτ, συμμετέχουν οι: Άλεξ Μόργκαν, Τσάρλι Λόιντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, Έντγκαρντ Ντάβιντς, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Κιλιάν Μπαπέ, Λία Γουίλιαμσον, Φιλ Φόντεν, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Σαμ Κερ, Σέιν Κλάιφερτ και Βίρτζιλ φαν Ντάικ. 

Δείτε τη διαφήμιση της Nike για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου