Stop Bullying: Μην ανέχεσαι το bullying. Μίλα. Μπορείς!

Δείτε το συγκλονιστικό σποτ που κυκλοφόρησε το Υπουργείο Παιδείας κατά του εκφοβισμού στα σχολεία. «Μην ανέχεσαι το bulling. Mίλα. Μπορείς. Μαζί μπορούμε να βάλουμε τέλος στον σχολικό εκφοβισμό» είναι το μήνυμα του υπουργείου.

Με στόχο να σπάσει ο φαύλος κύκλος του bullying στα ανήλικα παιδιά το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό σποτ κατά του σχολικού εκφοβισμού με τιτλο «Stop Bullying - Μην ανέχεσαι το bullying. Μίλα. Μπορείς.» στέλνοντας με αυτό το τρόπο ένα μήνυμα στους μαθητές ότι πρέπει να μιλούν όταν δέχονται ψυχολογική ή σωματική βία.

«Εμένα χτύπησαν. Δεν αντέχω άλλο» λέει στους γονείς του με δάκρυα στα μάτια το παιδί που συμμετέχει στην καμπάνια, ενώ στην τηλεόραση παίζουν εικόνες από την κακοποίησή του. Mε την παρότρυνση «αν βιώνεις bullying στο σχολείο μπες στο stop-bulling.gov.gr και κάνε αναφορά» η εκφωνήτρια του σποτ καλεί τα νεαρά θύματα ενδοσχολικού εκφοβισμού να καταγγείλουν την παράνομη δράση συμμαθητών τους. «Μην ανέχεσαι το bulling. Mίλα. Μπορείς. Μαζί μπορούμε να βάλουμε τέλος στον σχολικό εκφοβισμό», είναι το μήνυμα του υπουργείου Παιδείας προς τα θύματα.

Αν είσαι μαθητής/μαθήτρια ή γονέας μαθητή που βιώνει bullying στο σχολείο, μπες στο https://stop-bullying.gov.gr και κάνε αναφορά. Το σχολείο σου μαζί με μια ομάδα ειδικών θα διαχειριστούν το ζήτημα σου με ασφάλεια μέχρι να επιλυθεί. Για να σπάσει ο κύκλος της σχολικής βίας, πρέπει να μιλήσεις πρώτα εσύ. 

Δείτε το σποτ:




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου