Το Τσέρνομπιλ... σήμερα!


Συγκλονιστικές φωτογραφίες στην περιοχή που περικλείει το πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ κατάφερε να αποσπάσει με τη βοήθεια της τεχνολογίας ένας Αμερικανός φωτογράφος. Χρησιμοποιώντας drone κατάφερε να λάβει πλάνα από ψηλά προκειμένου να παραθέσει μια νέα οπτική για το πώς είναι η περιοχή σήμερα, 28 χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή.

Ο Αμερικανός Phillip Gross έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στο Τσερνόμπιλ. Παρόλα αυτά είναι η πρώτη φορά που πέτυχε να απαθανατίσει πλάνα από ψηλά, δίνοντας μία συνολική εικόνα για το πώς είναι σήμερα το τοπίο στην περιοχή. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η δήλωση του ίδιου του φωτογράφου, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπέπεσαν στην αντίληψή του κραυγές αρκούδων και άλλων άγριων ζώων στην περιοχή, η οποία σε ορισμένα σημεία παρουσιάζει έντονη βλάστηση, λόγω της απουσίας ανθρώπινης παρέμβασης.

Δείτε εκπληκτικά πλάνα στο παρακάτω βίντεο.

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου