Gift: Eνα συγκινητικό βίντεο για την εγκατάλειψη των σκύλων!


Η εταιρεία παραγωγής DeadLens Pictures από την Ουγγαρία δημιούργησε ένα πολύ έξυπνο αλλά και συγκινητικό βίντεο με τίτλο «Gift», ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι όσοι έχουν σκοπό να υιοθετήσουν κάποιο κατοικίδιο αλλά και όσοι τα εγκαταλειπουν.

Οι δημιουργοί του βίντεο παρομοιάζουν ένα κοριτσάκι με ένα σκυλάκι. Η ιστορία περιγράφει τη χαρά της υιοθεσίας ενός κοριτσιού που έρχεται στην οικογένεια. Στην αρχή όπως πάντα όλα είναι ιδανικά αλλά στην πορεία οι γονείς αρχίζουν να δυσανασχετούν για τον χρόνο που πρέπει να της αφιερώσουν, την βόλτα που πρέπει να την πάνε αλλά και για τις ζημιές που κάνει το μικρό κοριτσάκι στο σπίτι. Μέχρι που μια ιδέα τους έρχεται στο μυαλό για να λύσουν τα προβλήματά τους…

Το μόνο σίγουρο πως κανείς δεν θέλει να παρομοιάσει τον άνθρωπο με το ζώο όπως λένε και οι δημιουργοί του βίντεο, ωστόσο πρέπει ο κόσμος να μάθει και να καταλάβει πως η ευθύνη των ανθρώπων απέναντι σε ένα κατοικίδιο που υιοθετούν είναι μεγάλη.


Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου