Με σήμα τον Άγιο Απόλλωνα!


Στη θέση του Θεού Απόλλωνα, στο σήμα της ομάδας της Ριζούπολης, μπήκε o Άγιος Απόλλων, όπως παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου!

Με έκπληξη παρατήρησαν πρώτα οι θεατές που ήταν στο γήπεδο και στη συνέχεια οι τηλεθεατές, όταν τα πλάνα έπεφταν στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης τη διαφορά στο σήμα της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Oι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης και αποκλειστικά και μόνο για το ματς με τους ερυθρόλευκους αποφάσισαν να αλλάξουν το σήμα της ομάδας. Οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν στη φανέλα τους ως σήμα τον... Άγιο Απόλλωνα, κι όχι τον Ολύμπιο Θεό. Η μορφή του... Αγίου εμφανίζεται με φωτοστέφανο, ενώ υπάρχει κι η χαρακτηριστική γραμματοσειρά των θρησκευτικών κειμένων.

Συγκεκριμένα, αντί για τον Θεό Απόλλωνα υπήρχε ο Αγιος Απόλλωνας, ο οποίος μαρτύρησε στην Αίγυπτο και εορτάζεται στις 5 Ιουνίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Τάκης Μονεμβασιώτης, πατέρας του προέδρου της ομάδας Εκτορα, θέλησε να εκδηλώσει με αυτό τον τρόπο την πίστη του.

Παράλληλα, πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε την εικόνα του Άγιου Απόλλωνα σε ένα μικρό φυλλάδιο με το βίο του και την έδωσε στους οπαδούς της ομάδας. Τους ζήτησε να την κρατούν την ώρα του ματς με τους Πειραιώτες για να τους βοηθήσει.

Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου