Δείτε τα 10 πιο περίεργα extreme sports στον κόσμο!

Δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, ούτε η ικανοποίηση... του ύψους ή του βάθους που αισθάνονται όσοι ασχολούνται με διάφορα extreme sports. Αυτό που πάνω από όλα διαφοροποιεί αυτούς τους αθλητές, είναι η απουσία του φόβου και η έννοια της διαφορετικότητας.

Τολμηροί ή ριψοκίνδυνοι, οι άνθρωποι αυτοί ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους για να κατακτήσουν ένα όνειρο, να κάνουν πράξη μια προσδοκία ζωής και να αποδείξουν ότι ο φόβος μπορεί να νικηθεί.

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τα 10 πιο περίεργα extreme sports, τα οποία περιλαμβάνουν σκάκι πυγμαχίας, ανάβαση σε ηφαίστειο μέχρι και κυνήγι... τυριού!

Μπορεί αυτά τα αθλήματα να φαίνονται τρελά, αλλά το σίγουρο είναι ότι ξεπερνούν σε φαντασία οτιδήποτε γνωρίζατε έως σήμερα.

Δείτε το βίντεο:ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου