Σύρος: Ξενάγηση από ψηλά σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά!


Η Σύρος ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά. Γεμάτο αρχοντιά, με τη σφραγίδα μιας ξεχωριστής αρχιτεκτονικής παράδοσης αλλά και με μεγάλες φυσικές ομορφιές.  Από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Πάσχα. ΄Εχει να αποκαλύψει πολλές ομορφιές σ' όποιον την επισκεφθεί δικαιώνοντας το χαρακτηρισμό της ως «Βασίλισσα των Κυκλάδων».

Ενα νησί όπου συναντάται η ορθόδοξη και καθολική χριστιανική παράδοση, ένα νησί που έδωσε το όνομα της πρωτεύουσάς του (Ερμούπολη) τιμώντας τον Ερμή και το εμπόριο, ένα νησί όπου ναυπηγήθηκε το πρώτο ελληνικό ατμόπλοιο τον 19ο αιώνα περιμένει να το εξερευνήσουμε.

Το Cyclades24.gr σε συνεργασία με την RePlay Media παρουσιάζει πλάνα από την όμορφη Ερμούπολη και Άνω Σύρο σε ένα βίντεο διάρκειας 1.18 που μας βάζει από το πρώτο, κιόλας, δευτερόλεπτο στο trip του ταξιδιού.

Ενα βίντεο γεμάτο ομορφιές που ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Ακολουθεί και πιο ... εμπλουτισμένη version, όπως μας πληροφορούν οι εμπνευστές του. Stay tuned.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου