Τιτανικός: Η συγκλονιστική ψηφιακή αναπαράσταση του ναυαγίου σε real time

Δείτε τη συγκλονιστική ψηφιακή αναπαράσταση που παρουσιάζει σε real time τη βύθιση του Τιτανικού.

Ολοι γνωρίζουμε την τραγική ιστορία του Τιτανικού, έχουμε δει ταινίες, έχουμε διαβάσει μαρτυρίες για τις δραματικές ώρες που έζησαν όσοι βρέθηκαν εκεί. Ωστόσο μία νέα ψηφιακή αναπαράσταση δείχνει λεπτό προς λεπτό και σε real time την ώρα από τη στιγμή της πρόσκρουσης του πλοίου στο παγόβουνο έως τη στιγμή που βυθίστηκε στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού.

Αν και το βίντεο δεν παρουσιάζει εικόνες από τον πανικό που επικράτησε στο εσωτερικό του πλοίου, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, το οποίο διαρκεί ακριβώς όσο χρόνο χρειάστηκε ο τιτανικός για να βυθιστεί, δηλαδή 2 ώρες και 40 λεπτά, οι θεατές ενημερώνονται στο κάτω μέρος της οθόνης για την ώρα που σημειώθηκε το κάθε συμβάν.

Από την πρόσκρουση στο παγόβουνο, τη στιγμή που οι λέμβοι έπεφταν στη θάλασσα, έως και πότε η περίφημη ορχήστρα σταμάτησε να παίζει μουσική. Το βίντεο με το ναυάγιο αρχίζει στις 23:39 στις 14 Απριλίου 1912. Ενα λεπτό αργότερα σημειώνεται η μοιραία σύγκρουση.


Δείτε τη συγκλονιστική ψηφιακή αναπαράσταση:







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου