Iguazu Falls: Paragliding στο "Λαιμό του Διαβόλου"


Δεν βλέπεις κάθε μέρα κάποιον να κάνει paraglide σε ένα από τα επτά "φυσικά" θαύματα του κόσμου! O Rafael Goberna έκανε ακριβώς αυτό, ανεβάζοντας το επίπεδο του ακροβατικού paragliding σε νέο επίπεδο. Ο Βραζιλιάνος paraglider Rafael Goberna πετάει πάνω από τη μεγαλύτερη ομάδα καταρρακτών στον κόσμο.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία όπου ο Goberna πέταξε για λίγα λεπτά πάνω από τα αφρισμένα νερά των καταρρακτών Ιγκουασού στην πατρίδα του τη Βραζιλία, πριν κάνει προσθαλάσσωση στον ποταμό Ιγκουασού.

Οι καταρράκτες Ιγκουασού είναι ένα πανέμορφο και επιβλητικό μέρος με τεράστια δύναμη – είναι κάτι παραπάνω από ένα θαύμα της φύσης, δήλωσε ο Rafael Goberna.

Ο Goberna πήγε εκεί με σκοπό να τιμήσει τον Santos Dumont, ο οποίος επισκέφτηκε για πρώτη φορά τους μεγάλους καταρράκτες πριν από 100 χρόνια και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Εθνικού Πάρκου Ιγκουασού. Το αποτέλεσμα είναι ένας από τους πιο cool φόρους τιμής που έχουμε δει ποτέ

Δείτε το βίντεο:







ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου