Mer de Glace: Κάνοντας σκι στον μεγαλύτερο παγετώνα της Ευρώπης!

Ο επαγγελματίας σκιερ Sam Favret μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μαζί του, τις ομορφιές του μεγαλύτερου παγετώνα της Ευρώπης!

Στο βόρειο τμήμα των γαλλικών Άλπεων βρίσκεται ο μεγαλύτερος παγετώνας της Γαλλίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, ο περίφημος Mer de Glace μήκους 7 χιλιομέτρων και βάθους 200 μέτρων. Ο επαγγελματίας σκιερ Sam Favret ανακαλύπτει τις ομορφιές του παγετώνα καθώς κινείται με επιδεξιότητα ανάμεσα από τους τεράστιους όγκους πάγου και τα στενά μονοπάτια και γλιστράει με χάρη πάνω στον πάγο, παρουσιάζοντας την απόκοσμη ομορφιά του παγετώνα. Με χρόνια εμπειρίας στο σκι, ο νεαρός είναι σίγουρα ο καλύτερος ξεναγός σε αυτό το παγωμένο μέρος του κόσμου, στον μεγαλύτερο παγετώνα της Ευρώπης.

 





ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου