Χώρες όπου οι άθεοι τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου!


Σε μια περίοδο που πολύς κόσμος παίρνει αποστάσεις κυρίως από την θρησκεία αλλά και από τον θεό, υπάρχουν δεκατρείς χώρες στο κόσμο που τιμωρούν τους άθεους με θάνατο! Δείτε στη παρακάτω λίστα τα μέρη του κόσμου όπου η πίστη οφείλει να είναι μια και μοναδική.

Όλες οι χώρες οι οποίες τιμωρούν με την ποινή του θανάτου την αθεΐα έχουν μουσουλμανική πλειοψηφία πιστών και όλες επίσης τιμωρούν και την βλασφημία με θάνατο. Οι 12 από αυτές δεν τιμωρούν μόνο την διαφορετική πίστη του καθένα αλλά και την απουσία της, η μόνη που δεν τιμωρεί τον αθεϊσμό αλλά μόνο την βλασφημία με θάνατο είναι το Πακιστάν.

Τα επίπεδα ισότητας και ελευθερίας σε αυτές της χώρες είναι πολύ φυσικό να είναι από τα χαμηλότερα σε αντίθεση με χώρες όπως Τζαμάικα,Ουρουγουάη,Ιαπωνία,Ταϊβάν και το Βέλγιο οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως ελεύθερες και ίσες. Στην Ευρώπη ο αθεϊσμός γίνεται όλο και πιο συχνός, ενώ κανένα κράτος της δεν θεωρεί κάτι τέτοιο τιμωρητέο.

Δείτε στη παρακάτω λίστα τις χώρες όπου οι άθεοι τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου:

1. Αφγανιστάν
2. Ιράν
3. Μαλαισία
4. Μαλδίβες
5. Μαυριτανία
6. Νιγηρία
7. Πακιστάν
8. Κατάρ
9. Σαουδική Αραβία
10. Σομαλία
11. Σουδάν
12. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
13. Υεμένη





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου