NBA: Απολαύστε τους πέντε κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών!


Το ΝΒΑ στο επίσημο κανάλι του στο Youtube ανέβασε ένα ξεχωριστό βίντεο και μας παρουσιάζει τους πέντε καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών, αφορμή για τη δημιουργία αυτού του βίντεο ήταν το προσπέρασμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν στην 5η θέση στη σχετική λίστα. Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο τους LeBron James, Michael Jordan, Kobe Bryant, Karl Malone και Kareem Abdul-Jabbar στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς έφτασε στους 31.425 πόντους με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας, ενώ πλέον κυνηγάει τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του με 32.292 πόντους. Στην 3η θέση της λίστας βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ με 33.643 πόντους, στην 2η θέση ο Καρλ Μαλόουν με 36.928 πόντους και στην κορυφή ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 38.387 πόντους.


Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου