Δείτε όλα τα αρχαία Ελληνικά θέατρα της Ευρώπης σε μια σελίδα!


Η λέξη θέατρο προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και σημαίνει ''σύνολο θεατών''. Μοναδικά θέατρα, πραγματικά έργα τέχνης κατασκευάσθηκαν τα αρχαία χρόνια για να φιλοξενήσουν άλλα έργα τέχνης, που μας έμειναν κληρονομιά έως και σήμερα. Πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο και δείτε τις τοποθεσίες καθώς και φωτογραφίες όλων των αρχαίων Ελληνικών αλλά και ρωμαϊκών θεάτρων στην Ευρώπη.

Τα αρχαία θέατρα αποτελούν μοναδικά δείγματα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, κορυφαία επιτεύγματα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Δείτε τις τοποθεσίες πάνω στο χάρτη αλλα και φωτογραφίες όλων των αρχαίων ελληνικών θεάτρων στην Ευρώπη συγκεντρωμενα σε ένα σύνδεσμο, επισκεφθείτε τη σελίδα πατήστε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και θα δείτε φωτογραφίες του θεάτρου και πληροφορίες σχετικές με αυτό.

Επισκεφθείτε τη παρακάτω σελίδα και δείτε όλα τα αρχαία Ελληνικά αλλά και τα ρωμαϊκά θέατρα της Ευρώπης:   https://www.whitman.edu/theatre/theatretour/home.htm









ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου