Σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον Θάνο Μικρούτσικο!


Με πολύ όμορφα και συγκινητικά σκίτσα αποχαιρετησαν γνωστοί σκιτσογράφοι τον σπουδαίο Ελληνα μουσικό Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από την ζωή μετά από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Δείτε παρακάτω, τα σκίτσα που σχεδίασαν μετά από το άκουσμα της απώλειας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου προκάλεσε στεναχώρια, θλίψη σε πολλούς που τον αγάπησαν και αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλη απώλεια για την Τέχνη και τον Πολιτισμό μας. Η απώλεια αυτή είναι τόσο επώδυνη επειδή έρχεται σε μια εποχή κατά την οποία τέτοια κενά είναι πολλαπλώς δυσαναπλήρωτα.






Στο τελευταίο σκίτσο o Ντικ, ο σκύλος που έγινε ποίημα από τον Γιάννη Ρίτσο και μελοποίησε ο Θάνος Μικρούτσικος στο έργο του «Καντάτα για τη Μακρόνησο» .




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου