Ένας χρόνος χωρίς τον Θάνο: Δείτε τη συναυλία αφιέρωμα στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου, η ΚΝΕ μέσα απο το κανάλι της στο YouTube μας παρουσίασε ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τιτλο ''Ένας χρόνος χωρίς τον Θάνο..''. Το αφιερωμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με τη συμμετοχή των Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστου Θηβαίου, Κώστα Θωμαΐδη, Γιώργου Μεράντζα, Γιώργου Νταλάρα, Μίλτου Πασχαλίδη αλλα και πολλων ακομα καλλιτεχνών.

Ενας χρόνος χωρίς τον Θάνο Μικρούτσικο... Το έργο του θα διεγείρει πάντα την καρδιά και το μυαλό όλων των μελών και φίλων της ΚΝΕ, των νέων που «ό,τι και να λένε τ’ άστρα, αυτοί τη γλώσσα τους, τους βγάζουν». Θα μας εμψυχώνει και θα μας εμπνέει πάντα να «χορεύουμε πάνω στο φτερό του καρχαρία», για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 1 χρόνου από τον θάνατό του, προβάλλουμε, μέσα από το κανάλι μας στο YouTube, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Την ενορχήστρωση του αφιερώματος έκανε ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιος Παπαδόπουλος και συμμετείχαν καλλιτέχνες που μοιράστηκαν επίσης χρόνια συνεργασίας με τον συνθέτη και σχέσεις αγάπης: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Μεράντζας, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης. Έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Κατσίκας, Μίμης Ντούτσουλης, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Θοδωρής Οικονόμου, Βαγγέλης Μαχαίρας, Δημήτρης Αγάθος, Τζίμης Σταρίδας.

Δείτε το αφιέρωμα της ΚΝΕ:


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου