Snow Castle: Ο Eero Ettala στο χιονισμένο παράδεισο της Φινλανδίας


Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο τον Φινλανδό snowboard rider Eero Ettala να κανει τα υπέροχα κόλπα του με τη σανίδα σε ένα εξωφρενικό κάστρο από πάγο και χιόνι, το Snow Castle στην Φινλανδία!

Ο Eero Ettala απο τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχε καθιερωθεί ως ένας από τους καλυτέρους snowboard riders και στα βίντεο τον βλέπαμε να τρέχει μέσα σε χιονισμένες πόλεις και τα γλιστρήματα του να φαίνονται παιχνίδι. Αυτή τη φορα μετά από μήνες προετοιμασίας ο Ettala ολοκλήρωσε το νεο βίντεο που έγινε σε αυτό το υπέροχο μέρος της Φινλανδίας και κινηματογράφησε τις εμπειρίες του μέσα στο Snow Castle.

Το Snow Castle είναι ένα φαινόμενο της μηχανικής που συμβαίνει κάθε χρόνο στον Φινλανδικό αρκτικό κύκλο. Ενα κάστρο από πάγο που κατασκευάζεται από εκατομμύρια κιλά καθαρού χιονιού σαν κρύσταλλο και προσελκύει αρκετούς τουρίστες απ' όλο τον κόσμο, οι οποιοι συρρέουν για να θαυμάσουν τα αγάλματα από πάγο, τις σουίτες από χιόνι και το παγωμένο εστιατόριο. Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε οσους τουρίστες το επιστεφτούν.

''Εχω κάνει πολλά σε χιονισμένους δρόμους, σε πάρκα σε χιονοδρομικά κέντρα και στην άγρια φύση, αλλά πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα video που να συμβολίζει την Φινλανδία σε μια χώρα που είναι γνωστή για τα ξενοδοχεία της στο χιόνι. Αντί λοιπόν να ταξιδέψω σε κάποιο νέο spot προτίμησα να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό video χρησιμοποιώντας ότι έχουμε εδώ στην πατρίδα μου. " υποστηρίζει ο snowboard rider Eero Ettala.

Δείτε το βίντεο:




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου