Νέα Ζηλανδία: Παπαγάλος έκλεψε κάμερα και κατέγραψε την πτήση του


Ένας παπαγάλος στη περιοχή Φιόρντλαντ στη Νέα Ζηλανδία έκλεψε μια κάμερα GoPro και κατέγραψε την πτήση του! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη διαφυγή, την προσγείωση αλλά και την κλοπή που έκανε ο παπαγάλος στο αντικείμενο.

Ο Άλεξ Βερχίουλ με την οικογένεια βρίσκονταν σε διακοπές στη Νέα Ζηλανδία, ο Άλεξ τοποθέτησε την κάμερα του έξω από το σπίτι που νοίκιαζε ώστε να καταγράψει ένα σμήνος των παπαγάλων που επισκέφτηκε στο μπαλκόνι τους. Ενας από αυτούς τους παπαγάλους ομως κατάφερε και έκλεψε την κάμερα και πέταξε μακριά, κινηματογραφώντας την πτήση του αλλά και το όμορφο τοπίο.

Το συγκεκριμένο είδος παπαγάλου ονομάζεται kea και είναι γνωστό για την περίεργη και σκανδαλιάρικη φύση του, όπως και για την κλοπή διάφορων αντικειμένων από ανυποψίαστους τουρίστες. «Ακολουθήσαμε τον ήχο και τα είδαμε σε ένα δέντρο. Προφανώς μας άκουσαν να πλησιάζουμε και εγκατέλειψαν την κάμερα» δήλωσε ο Άλεξ Βερχίουλ.


Δείτε το βίντεο:




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου