Έτερος Εγώ: Δείτε την ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια


Δείτε εντελώς δωρεάν ολόκληρη την βραβευμένη ταινία "Έτερος Εγώ" με υπότιτλους στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο YouTube του σεναριογράφου και σκηνοθέτη της ταινίας Σωτήρη Τσαφούλια! Η ταινία προβλήθηκε στους κινηματογράφους αλλά παρά το καλό της ξεκίνημα δεν συνέχισε μιας και ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποφάσισε να την αποσύρει. Διαβάστε παρακάτω τι είχε συμβεί τότε και πάρθηκε αυτή η απόφαση από το σκηνοθέτη.

Η βραβευμένη ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ» είναι μια αστυνομική ταινία μυστηρίου με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά που προβλήθηκε στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2017. Μια ταινία που μιλάει στην ηθική μας συνείδηση. Ένας καθηγητής εγκληματολογίας προσπαθεί να βοηθήσει τις αρχές στην εξιχνίαση πέντε δολοφονιών που κοινό χαρακτηριστικό έχουν ρητά του Πυθαγόρα και έναν αριθμό στους τόπους των εγκλημάτων.

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017 αλλά τον Μάρτιο με αφορμή μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, η ταινία αποσύρθηκε από τους κινηματογράφους. Το 2018 η ταινία ανέβηκε στο Youtube στον προσωπικό λογαριασμό του Σωτήρη Τσαφούλια από τον οποίο μπορεί κανείς να τη δει ελεύθερα! Το 2019 η ιστορία συνεχίστηκε με την κυκλοφορία της σειράς "Έτερος Εγώ: Χαμένες ψυχές", ενώ το 2020 έγινε διαθέσιμη η δεύτερη σεζόν της σειράς με τίτλο "Έτερος Εγώ: Κάθαρσις".
Ολόκληρη η ανακοίνωση του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια:
«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του δολοφόνου του οδηγού ταξί στην Κηφισιά. Την προηγούμενη εβδομάδα, θεατές που παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας σε κινηματόγραφο στην Αθήνα, στις 7/2/2017 ενημέρωσαν, πως ένας άντρας που ταιριάζει με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα για το φερόμενο ως δράστη, μου έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση στη συζήτηση που ακολούθησε με το κοινό, μετά την προβολή της ταινίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, με κάλεσαν να επιβεβαιώσω την πληροφορία που έλαβαν, και να παραδώσω ό,τι υλικό υπήρχε από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, προκειμένου να συνδράμω στις έρευνες, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκα, ευχόμενος ο άνθρωπος που έκανε την ερώτηση το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου να εμφανιστεί, προκειμένου να αποδειχθεί πως η σύνδεση του δράστη με την ταινία, είναι απλά μια τραγική σύμπτωση.  Υπό το φως λοιπόν των τελευταίων εξελίξεων, αποφάσισα να αποσύρω την ταινία από τους κινηματογράφους, όχι φυσικά διότι αναγνωρίζω κάποια σύνδεσή της με το δράστη της Κηφισιάς -άλλωστε όπως δήλωσα η πραγματική ζωή και η μυθοπλασία είναι δυο δρόμοι παράλληλοι που δεν συναντιούνται ποτέ- αλλά προκειμένου να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις οι δικές μου και των συνεργατών μου στην προσπάθεια μας να συνδράμουμε στις έρευνες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη που δείξατε στο "Έτερος Εγώ", λυπάμαι ειλικρινά που η δια μέσω της ταινίας επαφή μας διακόπτεται τόσο ξαφνικά και εύχομαι σε όλους σας υγεία και ό,τι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής σας».

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
Διευθ. Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Μουσική: Κώστας Μαραγκός
Μοντάζ: Γιώργος Γεωργόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα
Κολλιοπούλου
Guest Star: Francois Cluzet

Δείτε ολόκληρη την ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια " Έτερος Εγώ":






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου