Jean Michel Jarre: Concert at Versailles 400


Απολαύστε την μοναδική συναυλία που έδωσε ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Jean Michel Jarre στο περίφημο Ανάκτορο των Βερσαλλιών.

O Γάλλος πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής  Jean Michel Jarre γιόρτασε την 400ή επέτειο του περίφημου Ανάκτορου των Βερσαλλιών με μια μοναδική παράσταση που έμεινε στην ιστορία. Τη συναυλία αυτή φιλοξένησε η εμβληματική Αίθουσα των Καθρεφτών τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023. Ο Jean-Michel Jarre έπαιξε ζωντανά μπροστά στο κοινό το οποίο βρίσκονταν εκεί στο Ανάκτορο αλλά και χάρη στο avatar του εμφανίστηκε ταυτόχρονα και στο metaverse μπροστά σε εικονικό κοινό στο κέντρο μιας φουτουριστικής αίθουσας καθρεφτών, επαναφέροντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

"Το Versailles 400 είναι μια υβριδική συναυλία-θέαμα που θα μεταδοθεί ζωντανά από ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου καθώς και σε εικονική πραγματικότητα στο metaverse, το οποίο ελπίζω ότι θα βοηθήσει στην προώθηση της τεχνογνωσίας μιας και θα φέρει τον κόσμο της γαλλικής δημιουργίας λίγο περισσότερο στη συλλογική του κουλτούρα"  δήλωσε ο Jean Michel Jarre σε δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2023.

Η μοναδική αυτή παράσταση κινηματογραφήθηκε και μεταδόθηκε από τα Γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια του ομίλου M6-W9, καθώς και διεθνώς μέσω της Eurovision Services / EBU, στο ραδιόφωνο (RTL) και στο Διαδίκτυο μέσω ψηφιακών πλατφορμών αλλά και στη Γαλλική πλατφόρμα VRROOM. Το ανάκτορο των Βερσαλλιών βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι, στην πόλη των Βερσαλλιών που από το 1682 ως το 1789 υπήρξε πρωτεύουσα της Γαλλίας. Το ανάκτορο σήμερα αποτελεί ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Απολαύστε την μοναδική συναυλία στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών:




Δείτε επίσης:





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου