Σύγχρονοι Πειρατές: Απειλή στην ακτή της Αφρικής

Παρακολουθήστε ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που έχουν γυριστεί ποτέ για τη θαλάσσια πειρατεία, δείτε πως οι σύγχρονοι πειρατές παραμένουν μια μεγάλη απειλή στις ακτές της Αφρικής.

Σε τεράστιο πρόβλημα έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η σύγχρονη πειρατεία αλλά και οι πειρατές των ακτών της Αφρικής. Δεκάδες επιθέσεις και απαγωγές έχουν καταγράφει σε εμπορικά πλοία και σε εξέδρες γεώτρησης πετρελαίου με ταχύπλοα, αρπάζοντας ξένους υπηκόους με σκοπό μελλοντικές διαπραγματεύσεις για λύτρα. Οι επιθέσεις στις ξένες εταιρείες πετρελαίου γίνονται με την κατηγορία ότι λεηλατούν τους φυσικούς πόρους της χώρας τους χωρίς να δίνουν τίποτα πίσω. 

Αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη εποχή της πειρατείας, επαναπροσδιορίζοντας την απαγωγή ως μια κερδοφόρα επιχείρηση και θεωρώντας τους εαυτούς τους ως σύγχρονες φιγούρες του Ρομπέν των Δασών. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα δείτε στρατιώτες και πειρατές σε διάφορες επιδρομές αλλά και το πώς λειτουργούν και πως οργανώνουν τις επιχειρησιακές τους μεθόδους. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί και είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν γυριστεί για τη θαλάσσια πειρατεία.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:











ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

1 comments: