Red Bull Drone 1: Tο ταχύτερο drone του κόσμου κοντράρει μονοθέσιο της F1


Δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί το ταχύτερο drone του κόσμου να κοντράρει ένα μονοθέσιο της F1 που οδηγεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen στη πίστα Silverstone του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ολλανδική εταιρία Drone Gods και η Red Bull παρουσίασαν το "Red Bull Drone 1" το ταχύτερο drone με κάμερα στο κόσμο. Μια απίστευτη παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς πρώτη φορα ένα drone άγγιξε ταχύτητες 300 km/h και κατάφερε να πιάσει για έναν ολόκληρο γύρο ένα μονοθέσιο F1 της ομάδας Oracle Red Bull Racing που οδηγούσε ο Max Verstappen στη πίστα Silverstone του Ηνωμένου Βασιλείου. Η μέση ταχύτητα ενός τυπικού drone είναι περίπου στα 60χλμ./ώρα ενώ τα κορυφαία μοντέλα FPV μπορούν να φτάσουν περίπου τα 180χλμ./ώρα.

Το Red Bull Drone 1 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ολλανδική ομάδα Dutch Drone Gods σε συνεργασία με την Advanced Technologies της Red Bull. Αυτό όμως που ξεχωρίζει σε αυτό το βίντεο είναι ότι το drone το πιλοτάρει χειροκίνητα ο Ralph Hogenbirk, γνωστός και ως Shaggy FPV από την ολλανδική ομάδα Drone Gods. Ο Shaggy είναι βασικό μέλος του Drone Racing League και έχει κινηματογραφήσει αρκετές εκδηλώσεις της Red Bull.

Δείτε το βίντεο:








Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου