Beautiful Scotland: Η ομορφιά της Σκωτίας σε ένα βίντεο!

Ο John Duncan γεννήθηκε, μεγάλωσε και τώρα ζει πλέον και εργάζεται στο Εδιμβούργο. Δημιούργησε το παρακάτω βίντεο με τον τίτλο “Beautiful Scotland”. Λάτρης της χώρας του ο ίδιος, ασχολήθηκε με τη φωτογράφιση επαγγελματικά, ενώ εργάζεται σε περιοδικά και την τηλεόραση.

Θέλοντας να δείξει σε όλους την ομορφιά της πατρίδας του, από τα κάστρα και την επαρχία, μέχρι τα highlands και τα εκατοντάδες νησιά, εγκατέλειψε για έναν περίπου χρόνο τη δουλειά του και την πόλη του και περιπλανήθηκε στις ομορφιές της Σκωτίας. Κάπως έτσι δημιούργησε το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια με τον τίτλο “Beautiful Scotland” (σ.σ. “Όμορφη Σκωτία”), που τον δικαίωσε απόλυτα για το κουραστικό αυτό ταξίδι του…








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου