Μωρό κοάλα αγκαλιάζει τη μαμά του την ώρα της εγχείρησης!


Ο Phantom είναι μόλις 6 μηνών και απόλυτα εξαρτημένος από τη μαμά του εν ονόματι Lizzy. Οι δυο τους ζουν σε στην περιοχή Coominya της Αυστραλίας αλλά για κακή τους τύχη κάνοντας βόλτα στους δρόμους η μητέρα χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή. Είχε τραύματα στο κεφάλι και τους πνεύμονες και έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως.

Τα δύο ζώα μεταφέρθηκαν στο Zoo Wildlife Hospital και η κατάσταση της μαμάς ήταν τόσο σοβαρή που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Έτσι κι έγινε μόνο που εκείνη δεν ήταν μόνη πάνω στο χειρουργικό τραπέζι. Ο μικρός της γιος την αγκάλιασε τόσο σφιχτά και έμεινε δίπλα της καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης αρνούμενος να την εγκαταλείψει.

Το δέσιμο των κοάλα είναι μεγάλο και τα μικρά σχεδόν όλον τον πρώτο χρόνο της ζωής τους μένουν δίπλα στη μαμά τους μέχρι να ανεξαρτητοποιηθούν εντελώς. Εντέλει η εγχείρηση πέτυχε και το κοάλα αναρρώνει πλέον στο νοσοκομείο ενώ ο μικρούλης συνεχίζει να απολαμβάνει την αγκαλιά της μητέρας του…



















Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου