Η χειρότερη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου!


Η Εθνική Ομάδα της Μικρονησίας, κερδίζει με το σπαθί της τον τίτλο της χειρότερης ομάδας του κόσμου, έχοντας δεχθεί σε τρία παιχνίδια... 114 γκολ!

Οταν βρήκαμε την είδηση δεν πιστεύαμε αυτό που διαβάζαμε και ψάξαμε να δούμε μήπως έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος. Τελικά ήταν πέρα ως πέρα αληθινή με την εθνική ομάδα της Μικρονησίας να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας δέχτηκε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά 114 γκολ σε τρεις αγώνες. Για να σας προλάβουμε οι αντίπαλοι δεν ήταν τίποτα μεγαθήρια, αλλά η Ταϊτή, τα νησιά Φίτζι και Βανουάτου.

Για την ακρίβεια στον πρώτο αγώνα με την Ταϊτή το σκορ σταμάτησε στο 30-0, ακολούθησε η ήττα με 38-0 από τα νησιά Φίτζι για να τελειώσει το πρόγραμμα με το 46-0 από τα νησιά Βανουάτου. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι σε αυτούς τους αγώνες τρεις παίκτες των αντιπάλων σημείωσαν δέκα ή περισσότερα τέρματα.

Ο Τζιν Κάλτακ από τα νησιά Βανουάτου σταμάτησε στα 11 και από δέκα πέτυχαν ο συμπατριώτης του Νίκολς και ο παίκτης των νησιών Φίτζι, Τουιβούνα.

Τα αποτελέσματα:

Βαθμολογία ομίλου
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
Ν
Ι
Η
ΓΚΟΛ
Ταϊτή
3
7
2
1
0
32-1
Φίτζι
3
5
1
2
0
39-1
Βανουάτου
3
4
1
1
1
48-3
Μικρονησία
3
0
0
0
3
0-114
Μικρονησία - Ταϊτή 0-30
Μικρονησία - Φίτζι 0-38
Βανουάτου - Μικρονησία 46-0





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου