Ευγένιος Τριβιζάς: Ένα δέντρο μια φορά


Η φιλία ανάμεσα σε ένα δέντρο και ένα αγόρι ξεδιπλώνει μια ιστορία για την ανθρωπότητα. Μια ιστορία animation που επικεντρώνεται στη φιλία ανάμεσα σε ένα άστεγο αγοράκι και ένα μαραμένο δέντρο στο πεζοδρόμιο.

Η ταινία αγγίζει με ανθρώπινο τρόπο θέματα όπως η εγκατάλειψη, η μοναξιά, το αστικό τοπίο ως πηγή κοινωνικής απομόνωσης, η φύση και πώς επιλέγουμε να την αγνοήσουμε, αλλά και βασικές ανάγκες για την επιβίωση, για όλους εκείνους που ζουν στο περιθώριο μιας κοινωνίας που εμείς θεωρούμε δεδομένη.

Το ταινιάκι βασίζεται στην ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά, Ένα δέντρο μια φορά, προσαρμοσμένο για την οθόνη από τον ίδιο και τον Παναγιώτη Ράππα. Τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ράππας.ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου