Η Ιαπωνία διαθέτει πλέον αστυνομία για drones

Αρκετές αναπτυγμένες χώρες αντιμετωπίζουν πλέον ένα πρόβλημα που δεν υπήρχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Ο λόγος για τα drones! Τώρα που η τιμή τους έχει γίνει πολύ προσιτή, σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει ένα drone και να το «ξαμολήσει» στους αιθέρες μέσα σε λίγα λεπτά. Αν δεν ήσασταν σίγουροι πως ζούμε στο μέλλον, αυτό αποτελεί μια καλή απόδειξη.

Η αστυνομία και οι αρχές πολιτικής αεροπορίας προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση, όμως στην Ιαπωνία τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ που η αστυνομία του Τόκιο άρχισε να χρησιμοποιεί τα δικά της drones που είναι εξοπλισμένα με τεράστια δίχτυα για να συλλαμβάνουν τα τετρακόπτερα που πετούν σε απαγορευμένο εναέριο χώρο.ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου