Ζάκυνθος: Εικόνες ασύλληπτης ομορφιάς από ψηλά

Η Ζάκυνθος, ένα από τα πολλά όμορφα ελληνικά νησιά και το τρίτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί του Ιονίου, είναι γνωστή διεθνώς και με το όνομα «Zante» ή Φιόρο του Λεβάντε (που σημαίνει Άνθος της Ανατολής).

Το νησί πήρε το όνομα του από τον πρώτο εποικιστή της τον Ζάκυνθο, γιο του Βασιλιά της Φρυγίας Δάρδανου, ενώ απέχει από την Πελοπόννησο 9,5 ναυτικά μίλια (συγκεκριμένα από την Κυλλήνη) και 8,5 ναυτικά μίλια από το πλησιέστερο νησί, την Κεφαλονιά που βρίσκεται λίγο βορειότερα.

Η Ζάκυνθος αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για Έλληνες και ξένους τουρίστες και το εκπληκτικό βίντεο «Enchanting Zakynthos» της Beyondmyeyes Cinematography δείχνει ακριβώς τους λόγους που κάνουν το Φιόρο του Λεβάντε τόσο μοναδικό.

Το Ναυάγιο, οι εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες και τα καταγάλανα νερά, η πλούσια βλάστηση του νησιού, είναι μερικά μόνο από τα μαγευτικά αξιοθέατα που προσφέρει η Ζάκυνθος και παρουσιάζονται στο βίντεο μέσα από εντυπωσιακά εναέρια πλάνα.









ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου