Punk: Attitude


Punk: Attitude, ένα ντοκιμαντέρ του Don Letts παραγωγής 2015 αφιερωμένο στη Punk μουσική σκηνή....

Ο σκηνοθέτης Don Letts μας διχνει την ιστορία της Punk με μια διαφορετική ματιά, το συναρπαστικό χρονικό της ανόδου και πτώσης του πιο εκρηκτικού ροκ κινήματος. Στα μέσα του ΄70 μια αναπάντεχη επανάσταση ξέσπασε στους δρόμους του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, ταράζοντας τα μουσικά νερά, νομιμοποιώντας την αντισυμβατική do it yourself συμπεριφορά και εμπνέοντας ολόκληρες μετέπειτα γενιές. Με μια μακρόχρονη θητεία ως dj, παραγωγός, σκηνοθέτης και μουσικός στο χώρο του πανκ, ο Ντον Λετς αναζητά τις ρίζες και τους θιασώτες του κινήματος.

Μέσα στο ντοκιμαντέρ υπάρχει full αρχειακό υλικό από τις πρώτες συναυλίες των Television, Ramones, Suicide, Blondie και πολλές άλλες ιστορικές μπάντες, απο τα highlights του ντοκιμαντέρ ατάκες του ιδιοκτήτη του θρυλικού CBGB. Εαν κάποιος δεν γνωρίζει την ιστορία της Punk αλλά και τι είναι αυτές οι στάμπες στα μπλουζάκια που γράφουν Ramones καλό είναι να το δει, ένα αρκετά ενημερωτικό μουσικό ντοκιμαντέρ.

Είδος: Nτοκιμαντέρ | Μουσική
Σκηνοθεσία: Don Letts
Σενάριο: Don Letts
Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Τζάρμους, Ντέιβιντ Γιοχανσεν, Χένρι Ρόλινς, Τόμι Ραμόν, Σιούξι Σιουξ


Δείτε το μουσικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους:





Δείτε επίσης:
Μέχρι να γίνεις ο βασιλιάς των ηλιθίων: Ένα μουσικό ντοκιμαντέρ για την Ελληνική Πάνκ σκηνή
- Αφιέρωμα: Ramones 
- Όταν οι Sex Pistols έσωσαν τα Χριστούγεννα του 1977
- H ιστορία του κινήματος των Skinheads 
Μάλκολμ ΜακΛάρεν: Ο δαιμόνιος μάνατζερ που πίστεψε πως ίδρυσε την πανκ 

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου