Eνσυναίσθηση: Eνα σύντομο animation φιλμ για τη σωστή χρήση της


Η Ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα να μπαίνουμε πραγματικά στη θέση του διπλανού μας, ορίζετε ως η συναισθηματική ταύτιση με την ψυχική κατάσταση ενός άλλου ατόμου. Δείτε παρακάτω ένα σύντομο animation φιλμ με ελληνικούς υπότιτλους που μας μαθαίνει τη σωστή χρήση της.

Ο οργανισμός RSA επιχειρεί να βρίσκει πρακτικές λύσεις στις σημερινές κοινωνικές προκλήσεις, δημιουργεί φιλμάκια μικρού μήκους με σκοπό να διαφωτίσει τη σκέψη μας και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινωνία. Tο παρακάτω animation εστιάζει με απλότητα και χιούμορ στην Eνσυναίσθηση και τη σωστή χρήση της , η ερευνήτρια και συγγραφέας Brené Brown δανείζει τη φωνή και τις γνώσεις της στο βίντεο που υπογράφει η Katy Davis.






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου