Οι εποχές του χρόνου μέσα από ένα υπέροχο timelapse βίντεο!


Απολαύστε το παρακάτω timelapse βίντεο, παρουσιάζει με ένα μοναδικό τρόπο τις αλλαγές των εποχών από μια συγκεκριμένη τοποθεσία!

Ο Will Strathmann είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα timelapse στο οποίο θα παρουσίαζε τις αλλαγές των εποχών σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Η ιδέα έγινε πράξη με τη βοήθεια ενός drone και ως τόπος ορίστηκε ένα αγρόκτημα στην Πενσυλβανία. Η πρώτη επίσκεψη εκεί έγινε την άνοιξη του 2015 και η τελευταία τον Ιανουάριο του 2017.

Το drone πέταξε πάνω από την περιοχή σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, καλύπτοντας και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με σκοπό να δείξει πώς αλλάζει μια τοποθεσία εμφάνιση όταν χιονίζει, όταν τα πάντα είναι καταπράσινα αλλά και όταν τα φύλλα κιτρινίζουν και πέφτουν στο έδαφος…







Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου