Horacio Llorens: Paragliding μέσα στο φαινόμενο Black Sun της Δανίας


Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής paragliding Horacio Llorens έζησε ένα διασκεδαστικό όνειρό του πετώντας δίπλα σε πουλιά στο 
φανταστικό φαινόμενο Black Sun της Δανίας.

Από την αρχή της ανθρωπότητας οι άνθρωποι είχαν δείξει ενδιαφέρον πάνω στην ιδέα του πετάγματος. Η μυθολογία, μας δείχνει ότι οι πρόγονοί μας έπαιρναν έμπνευση από τα πουλιά. Ο Ισπανός paraglider Horacio Llorens, όντας μαθητής στην πτήση των πτηνών και πως συνδέεται με το sport του, ονειρευόταν πάντα να πετάξει ανάμεσα σε ένα σμήνος πουλιών από την αρχή της καριέρας του 17 χρόνια πριν.

Ο Llorens πηρε άδεια από την Δανέζικη Κυβέρνηση και κατάφερε τελικά να πετάξει με το ηλεκτροδοτούμενο paraglider μεσα στο φαινόμενο Black Sun της Δανίας και να βιώσει πως είναι να κάνεις paragliding με συνοδεία από ένα κοπάδι πουλιών. καθώς ένας από τους κορυφαίους Δανέζους ορνιθολόγους ο Frands Sorberra ήταν πάντα δίπλα του για να σιγουρευτεί ότι θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την καλή διαβίωση των πτηνών.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής paragliding Horacio Llorens ήταν ο πρώτος που κατάφερε να πετάξει μέσα σε ένα σμήνος και οι ευκαιρίες για κάτι τέτοιο είναι σπάνια διαθέσιμες όπως σε αυτό το φυσικό φαινόμενο του “Black Sun” (ή “Sorta Sol” όπως αλλιώς το λένε και οι ντόπιοι) στην Δανία, που έδωσε την ευκαιρία στον πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή aerobatic paragliding να επιτύχει αυτόν τον μακροχρόνιο στόχο του.

Το Black Sun είναι φανταστικό φαινόμενο απο αρπακτικά πτηνά μεταναστεύουν όλα μαζί και σκοτεινιάζουν τον μουντό ουρανό. Αυτό το υπερθέαμα του να πετάνε όλα μαζί μπορεί να είναι μαγευτικό σε συνδυασμό με τους σχηματισμούς που δημιουργούν. Τον χειμώνα χιλιάδες αρπακτικά πτηνά μεταναστεύουν σε θερμότερο κλίμα στο Tondermarsken της Νότιας Δανίας από την Νορβηγία και την γύρω περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας.


Δείτε τον Horacio Llorens να κάνει Paragliding στο φαινόμενο Black Sun της Δανίας:



Δείτε το φανταστικό φαινόμενο Black Sun της Δανίας:






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου