Political Stencil: Εκπληκτικό γκράφιτι στη μνήμη του Θανάση Βέγγου

Μία υπέροχη αναπαράσταση με την μορφή ενός από τους ποιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς κοσμεί πλέον τοίχο στο κέντρο της Πάτρας, ο λόγος φυσικά για τον Θανάση Βέγγο τον «Καλό Άνθρωπο» του ελληνικού κινηματογράφου. Το έργο με τίτλο “Πάλι στον πόλεμο Θανάση;'' δημιούργησαν οι Political Stencil επί της οδό Γούναρη 146, με την ευγενική χορηγία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών. 

Η 10η και προτελευταία τοιχογραφία του ArtWalk 3 ολοκληρώθηκε και όπως μπορεί κανείς να δει παρακάτω, το γκράφιτι κάνει ιδιαίτερη μνεία στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό Θανάση Βέγγο σχεδόν επτά χρόνια μετά τον θάνατο του. Το έργο με τίτλο “Πάλι στον πόλεμο Θανάση;” από τους politicalstencil.com δημιουργήθηκε σε τοίχο της Λεωφόρου Γούναρη 146 στο κέντρο της Πάτρας με την χορηγία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών. Το εντυπωσιακό γκράφιτι αναπαριστά τον αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό από την αφίσα της ταινίας «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;», κοιτάζοντας τον θεόρατο Θανάση Βέγγο να τρέχει στον τοίχο της πολυκατοικίας, μας ξυπνά μνήμες από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:








Η φωτογραφία που ενέπνευσε τους Political Stencil:


Δείτε το βίντεο:









ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου