Η στιγμή που μια αρκούδα Γκρίζλι ξυπνά από τη χειμερία νάρκη!


Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που απεικονίζει τον Μπου μια μεγάλη αρκούδα Γκρίζλι τι στιγμή που ξύπνα από τη χειμερία νάρκη. Η μουσούδα της αρκούδας ξεπροβάλλει μέσα από το χιόνι που έχει σκεπάσει τη φωλιά της, ξυπνά από τη χειμερία νάρκη και βγαίνει κοιτάζοντας νυσταγμένα τριγύρω της.

Ο Μπου γεννήθηκε στη φύση αλλά πλέον ζει μόνος του στο καταφύγιο στη βρετανική Κολούμπια, μεταφέρθηκε εκεί όταν λαθροκυνηγοί σκότωσαν τη μητέρα του το 2002. Μαζί του ήταν αρχικά και ο αδελφός του, Κάρι, ο οποίος όμως πέθανε τον πρώτο χειμώνα που ήταν στο καταφύγιο. Δείτε στο βίντεο τον Μπου τι στιγμή που ξυπνά από τη χειμερία νάρκη.

Η φροντιστής Νικόλ Γκανιόν της τεράστιας αρκούδας στο καταφύγιο αρκούδων Canadian Rockies, προσπαθούσε επί 8 χρόνια να το καταγράψει ώσπου τα κατάφερε και βιντεοσκόπησε την πολυαναμενόμενη σκηνή με το κινητό της τηλέφωνο. «Πάντοτε στήνουμε τις κάμερές μας που ενεργοποιούνται από ανιχνευτές κίνησης», ανέφερε η Νικόλ στον Γκάρντιαν. «Αλλά, φαίνεται πως κάθε φορά που ο αρκούδος μας αποφασίζει να βγει από το χιόνι, η τεχνολογία αποτυγχάνει και ποτέ δε μπορούμε να καταγράψουμε τη στιγμή».


Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου