Covid-19: Διαδραστικός χάρτης με την εξέλιξη των κρουσμάτων στην Ελλάδα


Με αλματώδη ταχύτητα εξακολουθούν να αυξάνονται καθημερινά τα επιβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 σε όλον τον πλανήτη. Δείτε παρακάτω στον σύνδεσμο που ακολουθεί ενα διαδραστικό χάρτη που ανανεώνεται συνεχώς με όλα τα στοιχεία για τα κρούσματα και τα θύματα του Covid-19 στην Ελλάδα. Ο χάρτης που δημιούργησε το pineza.eu για τον κορωνοϊό σημειώνει αναλυτικά όλα τα κρούσματα και ανά περιοχή.

Το pineza.eu δημιούργησε ένα διαδραστικό χάρτη για τη διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο χάρτης αυτός ανανεώνεται συνεχώς με όλα τα στοιχεία για την εξέλιξη των κρουσμάτων αλλά και με τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Η πλατφόρμα μας δείχνει αναλυτικά με ειδικά γραφήματα τα κρούσματα και ανά περιοχή. Σε αυτόν τον διαδραστικό χάρτη βρίσκουμε επίσης το σύνολο των κρουσμάτων, του συνολικούς θανάτους και τον αριθμό των ασθενών που έχουν αναρρώσει με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ειδικά για τη χώρα μας.


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε αναλυτικά την εξέλιξη των κρουσμάτων του Covid-19 στην Ελλάδα:
https://coronavirus.pineza.eu/fbclid=IwAR0c935EtAMZVppMwmVgAdNFXiGNrmnQP51hGcDAewAgwCgCKLcX6txAzSY


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου