Urban Downhill: Κατεβαίνοντας 1500 σκαλιά με ποδήλατο!


Τα στενά της Μπογκοτά στην Κολομβία κάθε χρόνο κατακλύζονται από τους κατοίκους της που θελουν να παρακολουθησούν ζωντανά τον μεγαλύτερο αγώνα downhill με ποδήλατο. Ο φετινός νικητής του διαγωνισμού Urban Downhill 2020 ήταν για ακόμη μια φορά ο Tomas Slavik με τον ταχύτερο χρόνο. Δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής από το κράνος του όλη την κατάβαση, από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό.

Το Red Bull Monserrate Cerro Abajo είναι ο μακρύτερη πιστά κατάβασης στον κόσμο και μια από τις δυσκολότερες.  Μερικοί από τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο επιχειρούν κάθε χρόνο να την κατεβούν στο Urban Downhill που διεξάγεται στο διάσημο βουνό Monserrate, με θέα την όμορφη πόλη της Μπογκοτά στη Κολομβία. Στο φετινό διαγωνισμό νικητής ήταν ο Tomas Slavik.

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου