Covid-19: Ένα εκπαιδευτικό βίντεο animation για τον κορωνοϊό


Τι είναι ο κορωνοϊός; Τι ακριβώς κάνει στο σώμα μας; Τι συμβαίνει πραγματικά όταν μολύνει έναν άνθρωπο και τι πρέπει όλοι να κάνουμε για να μην μολυνθούμε; Δείτε στο παρακάτω βίντεο animation τα πάντα για τον Covid-19.

Τον Δεκέμβριο του 2019, οι κινεζικές αρχές ειδοποίησαν τον κόσμο ότι ένας επικίνδυνος ιός εξαπλωνόταν στις κοινότητες τους. Τους επόμενους μήνες εξαπλώθηκε σε πολλες άλλες χώρες με τα κρούσματα να διπλασιάζονται ανά ημέρα. Ο ιός αυτός είναι ο κορωνοϊός 2, του Σοβαρού Οξέος Αναπνευστικού Συνδρόμου που προκαλεί την ασθένεια Covid-19 και όλοι την αποκαλούν απλά κορωνοϊό.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή που δημιουργήθηκε με την επιμέλεια ειδικών γιατρών με σκοπό να μας δείξει τι είναι ο κορωνοϊός, πώς μεταδίδεται, τι συμβαίνει όταν μολύνει έναν άνθρωπο αλλά και τι πρέπει να κάνουμε για να μην μολυνθούμε. Τα πάντα για τον Covid-19 σε ένα εκπαιδευτικό βίντεο animation με απλή γλώσσα και με εύκολα επεξηγηματικά διαγράμματα.

Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο animation για τον Covid-19:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
ΠΗΓΗ 3
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου