Δεν ξεχνάμε: Ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ήταν μεσάνυχτα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 όταν ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός στο Κερατσίνι από το μαχαίρι του Χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά. Με αφορμή τα 7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου και εν αναμονή της δικαστικής απόφασης, η ΚΝΕ δημιούργησε ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Δεν ξεχνάμε'', αφιερωμένο στον Παύλο αλλά και σε όλα τα θύματα του φασισμού.

Ο 34χρονος αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας γνωστός από την πορεία του στη rap σκηνή ως Killah P, πέφτει νεκρός στο Κερατσίνι το 2013 από μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, μια εγκληματική πράξη οργανωμένη και καθοδηγούμενη από τη Χρυσή Αυγή. Είχαν προηγηθεί δολοφονικές επιθέσεις από τα τάγματα εφόδου της σε κομμουνιστές, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα, καθώς και σε μετανάστες και Έλληνες εργάτες.

Ένα ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις που μαρτυρούν τα γεγονότα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής...

Μιλούν στο ντοκιμαντέρ οι:
• Μάνος Μαλαγάρης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στη δίκη της Χ.Α.
• Χρύσα Παπαδοπούλου, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας Φύσσα στη δίκη της Χ.Α.
• Χάρης Στρατής, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στη δίκη της Χ.Α.
• Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ
• Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας
• Ιάσονας Φανός, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών το 2013
• Ηρώ Κοτσαμπά, μέλος του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας το 2013


Δείτε το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου