Ισραήλ: Πέταξε απο drone 1 κιλό χασίς σε σακουλάκια για να προωθήσει τη νομιμοποίησή του!


Με αρκετά σακουλάκια που είχαν μέσα από 2 γραμμάρια χασίς το καθένα γέμισε η πλατεία του Τελ Αβίβ. Μία ομάδα στο Ισραήλ πέταξε από ένα drone συνολικά 1 κιλό χασίς σε σακουλάκια των 2 γρ. για να προωθήσει τη νομιμοποίησή του, στο τέλος οι δύο χειριστές του drone συνελήφθησαν.

Έναν ασυνηθισμένο τρόπο βρήκε μία ομάδα στο Ισραήλ προκειμένου να προωθήσει την νομιμοποίηση της κάνναβης. Φόρτωσε σε ένα drone ενα κιλό χασίς σε σακουλάκια των 2 γραμμαρίων και το απογείωσε στο κέντρο του Τελ Αβίβ. Οταν έφτασε πάνω από την πλατεία Ραμπίν, άφησε ελεύθερα τα μικρά πακετάκια και όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο ο κόσμος που υπήρχε στην πλατεία ξαφνιάστηκε, όταν ενημερώθηκε η αστυνομία για το γεγονός συνέλαβε τους δύο χειριστές του drone.

Δείτε το βίντεο:
 Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου