Πρωταγωνιστές: Instagram.... 10 χρόνια φαγούρα!


Οι «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε αυτή την εκπομπή με τίτλο "Instagram – 10 χρόνια φαγούρα" που προβλήθηκε από τον Alpha στις 31/03/2022, ακτινογραφεί το Ελληνικό Instagram την νοοτροπία των Influencers, τους ψεύτικους ακόλουθους αλλά και την Ινσταγκραμική δημοκρατία.

Στις 3 Απριλίου του 2012 το Instagram πέρασε στα κινητά μαζί και στην αιωνιότητα. Δέκα χρόνια μετά η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη ακτινογραφούν το ελληνικό Instagram και αποκαλύπτουν.... Με πόσα χρήματα μπορεί κάποιος να αγοράσει 50.000 νέους followers - Τι εισπράττουν για ένα post ή ένα story οι Influencers - Πόσους ψεύτικους ακόλουθους έχουν δημοφιλείς Έλληνες Instagrammers, και αρκετά ακόμη για αυτή την ψεύτικη πραγματικότητα.

Στην εκπομπή μιλούν:
- Θωμάς Ζάμπρας: Stand up comedian «Όποιος έχει ανοιχτά social media, θα “φάει ξύλο”, θα τον κράξουν είτε για το περιεχόμενο, είτε γι’ αυτό που είναι».
- Μάριος Θεολόγης: Φωτογράφος «Ο Μάρκος Ζούκενμπεργκ στο μαγαζί του έχει dress code και έχει αποφασίσει ότι οι ρώγες, ο τροφός δηλαδή, είναι κάτι ανήθικο».
- Ελένη Κούμη: Νέα ζωγράφος, δημιουργός του προφίλ «Loukoumh»
- Νεφέλη Μεγκ: Νέα δικηγόρος, δημιουργός του προφίλ «Νefeli Meg»
- Θοδωρής Παπακώστας: δημιουργός του προφίλ «Archaeostoryteller»
- Μαρία Σολωμού: Ηθοποιός
- Σάκης Τανιμανίδης: Παρουσιαστής
- Δημήτρης Κανέλλης, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις πιο πετυχημένες σελίδες των social media, προσφέρει «οδηγίες προς ναυτιλομένους».




Δείτε το trailer της εκπομπής:




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου