Η 8χρονη που ροκάρει και τρελαίνει το youtube!



H Zoe Thomson δεν είναι ένα 8χρονο κορίτσι όπως τα άλλα που τον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να παίζει με τις κούκλες του. Η μικρή από τη Βρετανία παίζει κιθάρα και έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητες της όλους όσους την ακούν. Στο video παίζει σόλο ένα κομμάτι των Stratovarius, ενός Φινλανδικού metal συγκροτήματος και με το ταλέντο της έχει «τρελάνει» το Youtube συγκεντρώνοντας πάνω από 700.000 κλικ μέσα σε λίγες μέρες.

Τα χέρια της 8χρονης κινούνται τόσο γρήγορα που πραγματικά προκαλούν το θαυμασμό ακόμη και μεγάλων μουσικών. Το κορίτσι ξεκίνησε να παίζει εντατικά metal κομμάτια, που είναι και τα αγαπημένα της, σε ηλικία έξι ετών και τώρα δείχνει ότι δε θέλει πολύ δρόμο για να γίνει επαγγελματίας. Η μητέρα της δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της έχει ένα τέτοιο ταλέντο το οποίο της αναγνωρίζουν και επαγγελματίες του χώρου!


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου