Όλη η ομορφιά της Ελλάδας από ψηλά!


Μια ομάδα μοτοσικλετιστών ξεκινά από την Κροατία ένα μακρύ ταξίδι, πηγαίνοντας σε Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία και πίσω στην Κροατία. Στο ενδιάμεσο κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου, απαθανατίζοντας την εμπειρία με έναν πρωτότυπο τρόπο. 

Το ταξίδι τους καταγράφεται με drone, δηλαδή με μη επανδρωμένο ιπτάμενο όχημα. Τα πλάνα του βίντεο συνθέτουν μια ονειροφαντασία της ελληνικής γης, αποκαλύπτοντας έναν κόσμο από ψηλά, λες και πετάμε εμείς οι ίδιοι καθώς παρακολουθούμε τις σκηνές.

Από τη θάλασσα της Καλαμάτας μέχρι το υψόμετρο του Άγιου Όρους, οι εικόνες είναι παρμένες από διαφορετικά ύψη συνθέτοντας μια πρωτότυπη και καλαίσθητη βιντεο-πτήση. Δημιουργός του βίντεο Amazing Greece: From The Sky είναι ο Κροάτης Ρόμπερτ Μπαλάσκο.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου