Ολος ο πλούτος του ναυαγίου των Αντικυθήρων σε ένα μαγευτικό βίντεο


Μαγεία στον βυθό! Με τη βοήθεια ενός ολοκληρωμένου βίντεο, για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό όλα τα μέχρι τώρα σημαντικά ευρήματα από το ναυάγιο των Αντικυθήρων. Ο σημαντικότερος υποβρύχιος αρχαιολογικός χώρος παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει στο προσκήνιο, μετά τη νέα ερευνητική προσπάθεια που ολοκληρώθηκε -σε πρώτη φάση- τον προηγούμενο μήνα.

Το kithera.gr παρουσιάζει σε ένα επτάλεπτο βίντεο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι έχει βρεθεί μέχρι τώρα αλλά και το τι ακριβώς συμβαίνει στις ημέρες μας γύρω από την ανακάλυψη του πλούτου της περιοχής. Ο μεγάλος όγκος υλικού που συγκεντρώθηκε σε κείμενα και φωτογραφίες αποδόθηκε χρονολογικά κατά περιόδους, καθώς επίσης και η δημιουργία όλων των αναγκαίων γραφιστικών και animations, με τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι απλό, ενδιαφέρον και προπαντός εύχρηστο.

Η παρουσίαση αφηγείται στον χρήστη την ιστορία του αρχαίου ναυαγίου, μεταφέροντάς τον στο κλίμα του βυθού, δείχνοντας όλα τα σημαντικά ευρήματα από την στιγμή της ανακάλυψης του ναυαγίου μέχρι τις σημερινές προσπάθειες με τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου