Σε ένα βίντεο 10.000 φωτογραφίες από 32 πολιτείες!

Το καταπληκτικό αυτό timelapse βίντεο από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα στις ΗΠΑ είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός επαγγελματία φωτογράφου, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά του και να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι 13.000 μιλίων, διασχίζοντας 32 αμερικανικές πολιτείες.

Ο Shane Black τράβηξε 10.000 φωτογραφίες, αποτυπώνοντας με το φακό του εντυπωσιακές λεπτομέρειες από τα ωραιότερα φυσικά αξιοθέατα της Βόρειας Αμερικής.

Ο 26χρονος φωτογράφος από το Οχάιο παράτησε τη δουλειά του και αποφάσισε να περάσει δύο μήνες ταξιδεύοντας στην πατρίδα του. Το ταξίδι του το χρηματοδότησε από τα μαθήματα φωτογραφίες που παρέδιδε σε επιλεγμένες πόλεις στη διαδρομή του.

Το αποτέλεσμα της περιπέτειας αυτής πήρε το όνομα «Adventure Is Calling» και μπορείτε να το απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες, που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου