String Demons: Υπέροχη διασκευή του τραγουδιού «Της αγάπης αίματα» του Μίκη Θεοδωράκη


Οι String Demons, οι Δαίμονες της χορδής όπως λέγετε το συγκρότημα εντυπωσιάζουν με τη διασκευή του τραγουδιού «Της αγάπης αίματα» του Μίκη Θεοδωράκη. Τα αδέλφια Μπουντούνη, η Λυδία και ο Κωνσταντίνος παίζουν βιολί και βιολοντσέλο αντίστοιχα και συχνά επιδίδονται σε διασκευές γνωστών κομματιών που εντυπωσιάζουν.

Ο πατέρας τους Βαγγέλης Μπουντούνης, είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους κιθάρας στην Ελλάδα και συγγραφέας πολλών μεθόδων εκμάθησης. Προφανώς το χάρισμα είναι κληρονομικό. Και τα δύο αδέλφια ξεκίνησαν να παίζουν από την ηλικία των 6 ετών. Οι String Demons δεν έχουν ταμπού στα τραγούδια που διασκευάζουν.

Κατά καιρούς έχουν διασκευάσει από Τσιτσάνη μέχρι Ιron Maiden και Θεοδωράκη. Δείτε την υπέροχη διασκευή του τραγουδιού «Της αγάπης αίματα» από το Άξιον Εστί του Μίκη Θεοδωράκη, που μελοποίησε τα ποιήματα του Ελύτη.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου