1821: Ο συνταρακτικός λόγος του Αλέξανδρου Υψηλάντη


Ο συνταρακτικός λόγος του Αλέξανδρου Υψηλάντη μέσα από ένα υπέροχο επετειακό βίντεο που δημιούργησε η ομάδα Up Stories. Το βίντεο προσπαθεί να συνδέσει ένα κενό διακοσίων χρόνων, ανάμεσα στους Έλληνες του σήμερα και στους τότε Έλληνες που επαναστάτησαν για την ελευθερία τους.

H ομάδα Up Stories για το επετειακό αυτό βίντεο αναφέρει: «Το βίντεο προσπαθεί να συνδέσει ένα κενό διακοσίων χρόνων ανάμεσα στους Έλληνες που επαναστάτησαν για την ελευθερία τους και στους Έλληνες του σήμερα. Τα λόγια του Αλέξανδρου Υψηλάντη μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ και για σήμερα Ένα επετειακό βίντεο για την Ελλάδα και τους ήρωες του 1821. Ένα βίντεο για αυτούς που πολέμησαν για την ελευθερία τους αλλά και την ελευθερία των επόμενων γενεών έπειτα από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς φτιαγμένο από Έλληνες του 2021. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Δείτε το βίντεο:

Share on Google Plus

About kostas13

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου