Η χορωδία του Κόκκινου Στρατού τραγουδά για την Ελληνική Επανάσταση!

Το εμβληματικό «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» ερμηνεύει η Χορωδία του Κόκκινου Στρατού για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση!

Η Χορωδία του Κόκκινου Στρατού σε συνεργασία με το ΑMFIONIA - ATHENS SYMPHONIC & JAZZ BANDS FESTIVAL, ερμηνεύει στα ελληνικά το εμβληματικό «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» των Μικη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση! Καλλιτεχνικός διευθυντής-Mαέστρος ήταν ο Γεννάδιος Σατσενιούκ και σολίστας ο Μιχαήλ Ευτιουχόβ.

"Η Χορωδία του Κόκκινου Στρατού απευθύνει για μία ακόμη φορά χειρονομία ελπίδας και περηφάνειας στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό που φέτος γιορτάζει την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821", αναφέρει το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα στην ανακοίνωσή του.

Δείτε το βίντεο:



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου