Danny MacAskill: Κατάβαση σε απομονωμένο πεδίο αναρρίχησης στη Σκωτία


Ο Danny MacAskill επιστρέφει στη Σκωτία στη Νήσο Skye και μετατρέπει ένα απομονωμένο πεδίο αναρρίχησης σε πιστά κατάβασης. Απολαύστε τον σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, ενα μικρό γλίστρημα των ελαστικών μπορεί να αποβεί μοιραίο!

Ο Danny MacAskill σίγουρα δεν είναι ο τύπος που φοβάται μια πρόκληση με το ποδήλατο του και αυτό το αποδεικνύει για ακόμη μια φορα. Στο τελευταίο του βίντεο με τίτλο "The Slabs" που γυρίστηκε στη Νήσο Skye στη Σκωτία, δείχνει τον Danny να κατεβαίνει πλαγιά ύψους 500 μέτρων με απότομη κλίση πάνω στις οποίες συνήθως βλέπουμε αναρριχητές και ορειβάτες. Βλέποντας το παρακάτω βίντεο θα σου κοπεί η ανάσα καθώς ο αναβάτης και ποδήλατο κινούνται πραγματικά στο όριο, σε ένα χώρο όπου το κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.


Δείτε το βίντεο: 



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου