Μουντιάλ: Ολοι οι τελικοί από το 1930 εως το 2018 σε ένα εκπληκτικό βίντεο!


Δείτε στο παρακάτω βίντεο, σπάνιο αρχειακό υλικό με γκολ και φάσεις από ολους τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1930 μέχρι το 2018.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γνωστό και ως Μουντιάλ αποτελεί την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1930. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καταρ είναι το πρώτο Μουντιάλ που εγινε στη Μέση Ανατολή και το πρώτο σε μουσουλμανική χώρα, που λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά χειμώνα από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Η Βραζιλία εχει κατακτήσει το τρόπαιο 5 φορες ενώ ακολουθούν η Ιταλία με την Γερμανια 4 φορες, οι Αργεντινοί είχαν θριαμβεύσει στις διοργανώσεις του 1978 και του 1986, ενώ οι Γάλλοι είχαν επικρατήσει στα Μουντιάλ του 1998 και του 2018.



Δείτε στιγμιότυπα από όλους τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου: 


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου