Μουντιάλ 2022: Eκπληκτικό anime βίντεο για τη διοργάνωση στο Κατάρ


Απολαύστε παρακάτω το εκπληκτικό anime βίντεο με τίτλο "The World Cup In One Video" που παρουσίασε το Bleacher Report αφιερωμένο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο παρουσίασε το Bleacher Report την πορεία της Αργεντινής μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στο Μουντιάλ 2022. Στο anime βίντεο που δημιούργησε παρουσιάζονται τα σημαντικότερα γεγονότα από τη φάση των ομίλων μέχρι και το παιχνίδι που έκρινε το τρόπαιο, εστιάζοντας φυσικά στον Λιονέλ Μέσι και την «αλμπισελέστε», τον Κιλιάν Μπαπέ και τους «τρικολόρ», αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ομάδων/παικτών που βίωσαν την απογοήτευση κατά τη διάρκεια του τουρνουά, όπως οι Βέλγοι, οι Γερμανοί, οι Βραζιλιάνοι, αλλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε το βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου